DIY: Kreatív ajándékcsomagolási ötletek

2013. nov. 29.

Olyan jó, amikor készülünk valamilyen ünnepre, és túl vagyunk az egyik legnehezebb feladaton: "mit is adjunk ajándékba"? Ilyenkor jöhet az izgalmas rész: "mit fog hozzá szólni a megajándékozott", és a csomagolás. Éljük ki magunkat bátran a csomagolás terén, hiszen ajándékozni a legjobb!

Kezdjük rögtön egy kis újrahasznosítással. Régi könyvlapokkal vagy kottákkal is csomagolhatunk, és egy egyszerű szalaggal átkötve lehet, hogy nem is lesz szíve kibontani az ünnepeltnek...


Az ajándéktáska kedvelők saját maguk is készíthetnek kedvenc csomagolópapírjukból szatyrot. Gyors csomagolás, mégis egyedi.


Ha a papírtáska fülét is mi szeretnénk elkészíteni, akkor azt is nagyon egyszerűen megtehetjük. Vagy ha egyszínű csomagolópapírt használunk, feldobhatjuk vele.


Az ajándékkisérő kártyákat kiválthatjuk fényképekkel. A fényképeket mindenki szereti, és egy-egy kedves emléket is biztos felidéz...


Hajtogathatunk apró dobozt is apró ajándékoknak, karácsonykor természetesen karácsonyfa alakút.

 
Két dimenziós ajándékokat ötletes borítékba is elrejthetjük:Nemes egyszerűséggel szellemes feliratokat is elhelyezhetünk a csomagolásra. "Ki ne bontsd (máshol december 25-éig) december 24-éig!"


A sort pedig egy egyszerű, de nagyszerű csomag dekorációval zárnám. Egy csillag, amit magazinból kivágott csíkokból készíthetünk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...