Kreatív karácsony: alternatív karácsonyfák

2013. nov. 8.

Valaki esküszik arra, hogy igazi fenyő nélkül nem karácsony a karácsony, és vannak, akik szívesen szimbolizálják a karácsonyfát, néha teljesen meglepő módon. És van, aki igazi karácsonyfát is állít, és ezen felül mindenféle alternatív karácsonyfát is elhelyez otthonában. Te melyik csoportba tartozol?

Kezdjük a sort egy igazán helytakarékos megoldással: ragasszunk fel sok mindent egy karácsonyfa kontúrjába! Dísztárgyak, játékok, konyhai eszközök, képkeretek, és igazából bármi, amit fel tudunk tenni, és szívesen viszont látunk a falon, jöhet!
 

Ha időben összegyűjtünk elegendő mennyiségű tojásos dobozt, építhetünk akár ember magasságú karácsonyfát is, és a legjobb, hogy nem csak a díszeket (amik lehetnek ugyanúgy alternatív megoldások, mint pl. kávékapszula...), de akár még a kisebb ajándékokat is nyugodt szívvel rátehetjük.

Ezt az ötletet könyvmolyok figyelmébe ajánlom! Vagy olyanoknak, akik mindig újabb és újabb könyvbe kezdenek bele. Helyezzük stabilan egymásra a nyitott könyveket, és jöhetnek a girlandok.


Az alábbi linken készen is meg lehet vásárolni ezt a parafadugó karácsonyfát, de ha időben elkezdjük gyűjteni a dugókat, vagy borfogyasztó ismerőseinket is megkérjük, hogy tegyék félre nekünk a dugókat, mi is egyszerűen készíthetünk egy ilyet. Nem kell más, mint egy ragasztópisztoly.

Karácsonykor szinte mindenki túleszi magát, jól jöhet egy ilyen egészséges fogás: karácsonyfa brokkoliból. Sőt lehet, hogy válogatós gyermekünket is rá tudjuk így venni egy kis zöldség elfogyasztására.

Akik nem szívesen vonatkoztatnak el az igazi karácsonyfától, és hely szűkében is vannak, azoknak különösen jól jön egy kinyomtatott fenyőfa, amit aztán kedvünk szerint feldíszíthetünk.

A sort pedig egy igen kényelmes megoldással zárom: karácsonyfa díszpárnákból. Gyors megoldás, ugye? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...