Kreatív kézzel készített ajándékot mindenkinek!

2013. dec. 20.A karácsonyi finisben bizony velünk is előfordul, hogy van egy-egy ember, akinek még mindig keressük kutatjuk a megfelelő ajándékot. Ebben az összeállításban találsz pár, akár villámgyorsan is elkészíthető ötletet:

Iphone és okostelefon függő húgodnak / nővérednek ez az tok igazán eredeti meglepetés lehet. Te magad hímezheted kedvedre a tokot:

Anyukádnak, aki egy kis kényeztetésre vágyik, készíts házi testradírt, csomagold egy gyönyörű üvegbe, köss rá szalagot, és hidd el hatalmas siker lesz:

Egy hatalmas, manapság trendi tv-s dobozból készíts gyerekeidnek bolt, kávézó paravánt. Öntapadó fóliával csodákat művelhetsz!
 

Fitness őrült unokatestvér? Kedves szomszéd? Esetleg a kislányod óvónénije? Szuper egészséges, adalékanyagoktól mentes, ropogós, finom házimüzli a válasz. A receptet és a letölthető címkét hozzá itt találod:
 

Gyönyörű porcelánokat kedvelő nagyidnak keress a vaterán egy gyönyörű teáskészletet, és öntsd bele gyertyát:

Vicces, borkedvelő barátainkat ajándékozzuk meg egy jó borral, de tegyük karácsonyivá a palackokat, vicces manófejekkel:

Kávé vagy teafüggő barátnőnknek a legjobb ajándék ez a krétatáblás bögre, melyet mi is elkészíthetünk otthon. Hobbi boltokban már kapható kész krétatábla festék, vágjunk bele!

És legvégül, ha kitaláltuk és elkészítettük a tökéletes ajándékainkat, akkor csomagoljuk is be gyönyörűen! Készítsünk egyedi betűszivacsokat, melyeket a csomagokra kötözve még egyedibbé, még személyesebbé tehetjük ajándékainkat!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...