A tavasz legjobb bútorajánlatai

2016. ápr. 20.

A szomorú és szürke tél után, leküzdve a tavaszi fáradtságot, újult erővel kezdhetünk neki lakásunk, otthonunk csinosításának. Ehhez mi most a Butlers-nél úgy járulunk hozzá, hogy bútorainkat fantasztikus áron kínáljuk Nektek! Gyertek, nézzetek körül, és válogassatok kedvetekre!


1. Örök klasszikus, mi is nagyon szeretjük, a Campagne bútorcsaládot, csapjatok rá le egyes tagjaira most, rendkívül kedvező áron!

2. Második ajánlatunk, ami szerintünk minden nő álma, vagy legalábbis a romantikus lelkületű hölgyeké mindenképpen, az a csodás, áttört Estella paraván.

3. Amennyiben új bútorokra lenne szükséged a fürdőszobádba, akkor is érdemes körülnézned nálunk! Nature Spa polcos elemeinket most rendkívül kedvező áron, akár 23%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!4. Ha kifogytál a szép, és praktikus tárolóeszközökből, akkor gyere, nézd meg akciós fiókos komódjainkat, egyik-másik biztos elfér majd Nálad, így könnyebben tarthatsz rendet a ruháid, kiegészítőid vagy egyéb dolgaid közt!
Concierge komód (pszt, megsúgjuk, hogy a képen látható moziszékek is akciósak most!)
5. Végül, de nem utolsó sorban pedig jöjjön pár csodás lámpa, melyekkel felteheted a tavaszi lakáscsinosítás i-jére a pontot!


Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, kattints a Butlers.hu weboldalra, és nézz körül további akciós ajánlataink között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...