Minierkély nem akadály! Íme a legjobb városi teraszbútoraink!

2016. ápr. 14.

Ilyenkor tavasszal a napsugarak és a hőmérséklet egyre inkább csábít a kinti létre. A városban élők sokszor csak irigykedhetnek a kertvárosi, vidéki emberekre, akiket hatalmas zöld kert, gyep vesz körül. De nincs semmi ok szomorkodásra, mert nekünk, a Butlers-nél tökéletes megoldásaink vannak arra, hogy hogyan varázsolhatsz mesés, nagyvárosi, de mégis üde, kényelmes erkélyt magadnak! 


1. Letisztult fehérre vágysz?

Lehetsz szingli vagy párban élő, akár családos, a Lodge fehér bútorsorozatban biztos megtalálod a Neked tetszőt! Az erkély korlátra akasztható asztal nagyon helytakarékos, és az egész szett székestül, asztalostul összehajtható, így ha másra szeretnéd használni az erkélyt, mint ücsörgésre, akkor sem foglalnak sok helyet a bútorok. A fehér bútorok mellett a virágok még jobban érvényesülnek!2. Inkább a színek hoznak lázba, és minél színesebb, annál jobb?
A színes bútorok kavalkádja egy kedves, bohókás összhangot mutat. Válogasd össze a színeket egy bútorcsaládból, mint például a Street life kollekció székeiből, de válogathatsz vegyesen is például a Century vagy a Daisy Jane családokból, minél különbözőbb annál jobb, nemigaz?

3. A klasszikusabb vonalakat kedveled?
Ha az előző bútorok Neked túl modernek, vagy túl harsányak voltak, akkor maradj a klasszikus vonalon. Összecsukható fém vázon, kényelmes fa léces összeállítások. A Parklife bútorcsalád idéntől fehérre festett vázzal is kapható! A nagy klasszikusunk pedig a félkör íves asztalka tökéletes a kicsi, de csodás erkélyek berendezésekor. A Terrace Hill bútorcsalád pedig, csodás részleteivel igazi dísze lehet teraszunknak.

4. Ragaszkodsz a fához?
Nálunk, akkor is megtalálod a számításod! Legyen szó bambuszról, vagy akácról, kényelmes, meleg hangulatú bútorokkal várunk! A Sommerset olajozott akácfa bútoraink között megtalálod a kis és nagy erkélyekre való, akár a pad méretű bútorokat is. A Morning Star szett pedig a legkisebb helyekre is befér, és onnantól kezdve nincs már akadálya a teraszon reggelizésnek sem!
5. Ne feledkezz meg az árnyékolásról sem!
Az idei szezontól kapható lesz nálunk egy félkör íves napernyő is, mely igazán praktikus megoldása lehet az aprócska erkélyeknek, teraszoknak! A Siesta napernyőt több méretben és színben áll a rendelkezésetekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...