Piknikezz gond nélkül!

2016. jún. 8.

Hosszú tél után, most végre itt a nyár, tovább van világos, így nem kell egy jó piknikkel megvárnunk a hétvégét! Hívjuk el barátainkat egy "hoztok-esztek, jöttök-lesztek" piknikre akár hétköznap, munka utánra a parkba! Ti a finomságokat hozzátok, mi pedig megmutatjuk Nektek, hogy milyen szuper piknik kiegészítőink vannak, melyekkel biztos emlékezetessé tehetitek a szerda esti parkban elköltött vacsorát!


Ha piknik, akkor étkezés a szabadban. Beszéljétek le előre, hogy ki mit hozzon, egyrészt így nem kell egy embernek mindenre gondolnia, másrészt biztos készül minden típusú étel, nemcsak 3 féle saláta, harmadrészt pedig, más szendvicse mindig finomabb :).

Az ételcipeléshez 3 szuper terméket ajánlunk a figyelmetekbe:

Az ételeket jól záródó dobozokban szállíts a helyszínre, így biztos nem folyik ki semmi!


Attól mert piknik, még nem kell lemondani a stílusos tálalásról és a stílusos evőeszközökről sem, vigyétek magatokkal a fa tányér és evőeszköz szettünket!


Ha a fánál is elegánsabb piknikre vágysz, készítsd be 2 vagy 4 személyes piknikkosarunkat!


Ha nemcsak padokon falatoztok, akkor egy átázás ellen védő hatalmas pihe-puha pikniktakaró is jó szolgálatot tehet, válasszátok ki a színben hozzátok leginkább passzolót! A vízlepergető hátoldal nemcsak a fű nedvességét nem engedi át, hanem egyben megkönnyíti a takaró tisztán tartását is!


Ugye, hogy meghoztuk a kedveteket, és már ma megszervezitek holnap estére a pikniket? Csodás időtöltést kívánunk Nektek!


MentésMentés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...